dimecres, 16 d’abril del 2008

El juvenil del FC Pradenc guanya per 1 a 4 al camp del Centelles i ja és segon

L'equip juvenil del FC Pradenc havia de guanyar al camp del Centelles UE si volia avançar-lo a la classificació i col.locar-se segon del grup 18è de la segona divisió catalana de futbol juvenil. El partit es va jugar el dissabte 12 d'abril, a la tarda, i el resultat final va ser d' 1 gol a 4 a favor dels de Prats. El 0-1 el va marcar Adrià Sallés. Van empatar els locals (1-1) però Edu Vila, de penal, va fer pujar l' 1 a 2 al marcador abans del descans. Ja a la segona meitat, l' 1 a 3 el va anotar Guillem Bou i l' 1 a 4 definitiu, Adrià Sallés (segon del seu compte particular). La fotografia la va tirar el Pere Vila i Vilalta (Pere V).

DRETS: Goyo Medina (delegat) Josep Arufe (preparador físic i 2on entrenador) Albert Medina (porter), Arià Vidal, Ivan Carrera, Pep Peraire, Martí Noguera, Guillem Bou, David Castañé, Guillem Soler i Josep Paré (entrenador). AJUPITS: Isma Subirats (assistent) Catalino Alesei, David Soldevila, Arnau Cortada, Adrià Sallés, Isaac Basagaña, Albert Chacon i Edu Vila.
Clicant al damunt de la FOTO, la podreu veure molt més AMPLIADA.
Clicant aquí podreu veure els resultats de la jornada 28 i la classificació.
CLICANT a comentaris (just aquí sota) podreu PUBLICAR una opinió vostra (signada o anònima) sobre aquesta notícia. (Que algú expliqui el "Touchdown" de l'Edu Vila)

4 comentaris:

JORDI PEY TOMÀS ha dit...

Al Catalino li he posat Perfumo (un dels millors marcadors del futbol argentí) perquè no sé com es diu de cognom. Si algú me'l pot dir, el canviaré. Agraït.

Anònim ha dit...

Eis Jordi!!

jaja molt bo el cognom del Catalín! El real, nosé pas quin és, però ell no és argentí, és romanès... Li podríem posar Catalino Popescu! jaja

Doncs res, un partidàs emocionantíssim (la veritat és que possiblement el resultat final reflexa una superioritat que durant el partit no va ser tant clara), amb touch down de l'Eduard inclòs. No sé si ell apuntava la porteria, o ja tenia la idea fixada de fer entrar la pilota a algun pis!

El Pere encara ha d'anar a recollir la factura del veí que se li va trencar el vidre...

Apa, i aquest diumenge partit que també promet, a casa amb el Gurb!

Josep Paré ha dit...

Hola Jordi,
el cognom del Catalin ès Alesei, peró Perfumo es Genial.

Molt bon Partit enfront el Centelles, peró penso que algun golet mes podia haver pujat el marcador.

La noticia bomba de la setmana es l'oferta d'un equip de la NFL Americana per el Xutador Pradenc Edu, els guanyem i ha sobre els hi petem els vidres.

Feliçitats per el bloc, Jordi.

Anònim ha dit...

Romanescuuuuuuuu!!!!!!!!!
Molt bona feina amb el juvenil,Paré i companyia!!!
Sort!