dilluns, 9 de juliol del 2012

Torneig de bàsquet 3X3 de Prats

CLICANT LA FOTO veureu imatges del millor encistellador de triples (Èric Farrés, 5 de 10), dels últims minuts de la final femenina (Ovelles sense pèl, 18 - Que maco és Menorca, 36) i de la final masculina, molt disputada, entre el White Mambas, 36 i el Macabi de levantar, 40. També hi ha imatges del lliurament de premis: guanyadors del concurs Two ball, Guillem Canal i Max Van der Lubbe; jugadora amb més bàsquets, Estefania Plans; jugador amb més bàsquets, Yiyo Garcia; equip 3er. classificat femení, Follow US i equip tercer classificat masculí, L'avi Ciscu. El torneig es va disputar al pavelló municipal d'esports de Prats durant tota la setmana passada (les finals es van disputar diumenge dia 8, a la tarda) i els artífex de la organització han estat, amb la col.laboració de tota la gent del CB Prats, l'Estefania Plans, el Gerard Soler, el Guillem Canal, el Gabi Tomàs, el Gerard Rovira, l'Aaron Macías i l' Aina Borralleras. En la fotografia, Max Van der Lubbe (del White Mambas) a punt d'anotar en una jugada de la primera part de la final masculina. Podeu fer aportacions a aquesta informació publicant-les als comentaris.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

era white mambers :P

JORDI PEY TOMÀS ha dit...

Gràcies per l'aportació. Corregit l'error. Salutacions.

Gerard Soler Muns ha dit...

Per part de l'organització, valorem positivament el funcionament del torneig i creiem que ha de ser una cosa que no es pot perdre. També cal agraïr a tota aquella gent que hi ha col·laborat desinteressadament (àrbitres, taules, establiments col·laboradors de la panera, ajuntament, club, etc) Aquest torneig té com a objectiu, fomentar l'esport del bàsquet i els seus valors.
Ens ha agradat molt també, veure que jugadors d'altres esports participaven i s'interessaven en el torneig!! Esperem tornar-los a veure l'any vinent amb moltes ganes!

Anònim ha dit...

s'ha de repetir.
Aaron macias