diumenge, 14 d’octubre del 2012

Club Bàsquet Prats 83 - CB Santa Perpètua 55 (lliga sots 21, nivell B, grup 2)

Jordi Vilà iniciant amb força un contraatac en el primer quart de partit.
Molt bon resultat de l’equip sots 21 del Club Bàsquet Prats en un partit que va començar perdent. Pels locals van destacar Jordi Vilà (17) i Guillem Canal (8) que quan juguen com ahir encandilen al públic. També van estar be els dos Marcs, Beltrà i Muntanyà i el petit dels Traboulsi, el Bàsil. El CB Santa Perpètua va jugar be el primer quart però es va desinflar davant l’empenta i superioritat dels de Prats que ben dirigits per Gabi Tomàs es van refer del primer quart (10-16) i al descans ja juanyaven de 8 (34 a 26). Clicant la fotografia veureu un vídeo de 5' amb un recull dels millors bàsquets dels tres darrers quarts del partit disputat el dissabte 13 d’octubre, a la tarda, al pavelló municipal d'esports de Prats de Lluçanès. Pel CB Prats van jugar Carrera (5), Vila (16), Beltrà (7), Canal (8), Cunill (10), Soler (11), Rovira (13), Muntañà (14), Pujol (15), Vilà (17) i Traboulsi (18). Amb alguns partits encara per disputar en el moment de tancar aquesta crònica i després de la 4a jornada, el CB Prats és 11è (1 victòria i 3 derrotes) i el CB Santa Perpètua, 8è (2 victòries i 2 derrotes). Podeu fer aportacions a aquesta informació publicant-les als comentaris.