dilluns, 15 de juny del 2015

El FC Pradenc perd la promoció d'ascens contra l'Atlètic Vilafranca (1-2 ) i no jugarà a 2a catalana la temporada vinent (vídeo-resum del partit).

Clicant la foto veureu un vídeo de 8 minuts amb un resum detallat del partit que es va jugar aquest dissabte, 13 de juny al camp municipal de futbol de Prats de Lluçanès. El gol local el va marcar Aleix Trulls, de penal, al minut 3 de la segona meitat però en la jugada següent, Oriol Gallego va empatar pels visitants. El definitiu 1 a 2 el va marcar Javi Nieto, culminant un ràpid contraatac. El Pradenc va jugar millor que el seu rival fins aconseguir l'1 a 0 que li donava momentàniament l'ascens però el ràpid empat de l'Atlètic va capgirar la situació i el Pradenc ja no recuperaria el control del partit. Podeu consultar les alineacions, targes, canvis, i minuts dels gols entrant en la fitxa tècnica. Malgrat la derrota, el FC Pradenc ha fet una temporada excel.lent i l'equip és segurament el millor que mai ha tingut l'entitat. Podeu fer aportacions a aquesta informació publicant-les als comentaris.