dijous, 27 d’agost del 2015

Johann Zarco líder provisional del Mundial 2015 de Moto 2 passa un dia al Lluçanès convidat per Noè Herrera, el mecànic pradenc del seu equip.


A l'esquerra, Zarco entrant a l'Hotelet de Prats i a la dreta, el grup d'amics que l'
acompanyava:Ester Icart, Johann Zarco, els petits Àlan i Lorenzo, Andrea,
Laurent Fellon i Noè Herrera. La foto és del dilluns, 24/8/2015. CLICANT LA
FOTO LA VEUREU AMPLIADA.

A més d'Herrera, la seva dona (Ester Icart, també de Prats) i el seu fill (Àlan de 5 anys), acompanyaven al pilot francès el seu mànager Laurent Fellon, la seva parella Andrea i el fill d'ambdós, Lorenzo, d'11 anys, que també és pilot de motos.
Van arribar a Prats aquest dilluns al matí (venien del circuït lleidetà d'Alcarràs) i van dinar a casa dels pares del Noè, l'Àngel Herrera i la Fina Crispí. Es van allotjar a l'Hotelet i van sopar a La Fassina. Van deixar Prats l'endemà de bon matí en direcció al Circuït d'Osona del Polígon Malloles de Vic on el petit Lorenzo va córrer un entrenament de la Promo Racc, prova del Campionat de Catalunya infantil de Velocitat que el Fellon petit disputa en la categoria de 70cc3. La setena prova de l'edició 2015 d'aquest campionat se celebrarà el tercer cap de setmana de setembre en aquest circuït de Vic amb Lorenzo entre els pilots participants. A més de tenir una relació de gran amistat des de fa anys i de participar en el mateix equip en diverses proves i categories, tant de Moto 1 (125 cc3 GP) com de Moto 2 en l'equip Ajo Motorsport, Zarco i Fellon tenen una escola de joves pilots a França que es diu Z&F Gran Prix. Podeu fer aportacions a aquesta informació publicant-les als comentaris.