dimarts, 13 de desembre del 2016

Avui fa un mes que ens va deixar Joan González Alcaraz, "Sales".

Va morir a l'Hospital General de Vic, el 13 de novembre de 2016, als 59 anys d'edat (És el segon de la Colla del 57 que ens deixa després que Fina Calveras ho fes el 19 d'abril de 2015).
Pensant en ell, he buscat unes quantes fotografies (m'hi ha ajudat la seva filla Judit) que a partir d'avui i en record seu aniré publicant en aquesta pàgina. La primera és aquesta de l'equip de futbol de l'OAR Prats (equip de la parròquia) de la temporada 1967/68.

D'ESQUERRA A DRETA, A DALT, FILA DEL DARRERA: Toni Viñas, Toni Colldeplana, Ramon Costa (Manelic), Mn. Damià Artigas, Mn. Joaquim Font i Josep Rabat (Fort). FILA DEL MIG: Lluís Santacreu (Les Planes), Miquel Blanqué (Mobles Blanqué), Antoni Serrat (Transports Serrat Grau), Miquel Freixa (Canya&Teca), Josep Batriu (Carbòniques), Mill (Coll de sàgria), Erra (Sastre) i Gallardo. AJUPITS: Jaume Roset, DelfíSerra, Joan Enric Deitg, Josep Vall (Clot del Vilar), Joan González "Sales", Josep Solanas, Miquel Zorrilla i Jordi Canal (Jordi d'Olost). CLICANT LA FOTO LA VEUREU AMPLIADA.