divendres, 5 de setembre del 2008

Els nuvis de cal Codony anaven en el vol a Cancun que va haver de tornar a Barcelona.

Els nuvis de Cal Codony , els mateixos que surten fotografiats en la columna de l'esquerra d'aquest vídeobloc, viatjaven el dijous 28 d’agost en aquest avió amb destinació a Cancun (Mèxic) que per una avaria al tren d’aterratge va haver de tornar a Barcelona, vint-i-cinc minuts després d’haver-se enlairat. Era la primera vegada que el Josep Castañé i la Rosa Vilamitjana volaven i podria ser que fos la última ja que van ser del centenar llarg de viatgers que es van negar a tornar a agafar l’avió una vegada reparat.
M’explicava el Josep que transcorreguts 25 minuts de vol i després de “dues inclinacions molt fortes a banda i banda i un descens molt brusc” el pilot va avisar als 387 passatgers que “per precaució” tornaven al Prat ja que “hi havia una avaria al tren d’aterratge”.
El cangueli augmentà quan des de l’avió van veure varis camions de bombers i ambulàncies dirigir-se a tota velocitat cap a la pista d’aterratge. Sense temps per a deduir el pitjor, l’avió va fer una nova sacsejada (aquesta vegada per esquivar a un altre reactor que s’enlairava) després de la qual van aterrar sense més incidències.
Juntament amb bombers i ambulàncies van rebre als viatgers alguns periodistes que van aclivellar-los a preguntes només obrir la porta de l’avió. Les filles del matrimoni van veure'ls per la tele i van trucar-los al mòbil: com sol passar, sabien més coses de l'incident les filles que els propis viatgers.
Mentre el servei tècnic reparava l’avaria, la companyia responsable va portar els clients a dos hotels de Sabadell on van esperar fins que l’avió estigué reparat. Els més decidits (uns dos terços del total) van decidir tornar-lo agafar, mentre que els menys confiats van optar per tornar cap a casa.
Els Josep i la Rosa van ser d’aquests últims i després de dormir a Prats van decidir que l’ensurt no podia deixar-los sense viatge de noces, embarcant dos dies després cap a Mallorca (en vaixell) on són de lluna de mel fins demà dissabte.

Clicant a comentaris podreu publicar una opinió (signada o anònima) d'aquesta informació.