dilluns, 8 de setembre del 2008

Noces d'Or del FC Pradenc: presentació d'equips, medalles als socis més veterans i partit contra el Barça At. (24-8-1975)


CLICAR PER VEURE EL VÍDEO (3' 16")

Vídeo de 3'16" de la celebració de les Noces d'Or del FC Pradenc (50 anys) al camp municipal d'esports de Prats, el diumenge 24 d'agost de 1975. Les imatges enregistrades en Súper 8 pel pradenc Alfons Ballús i Soler (Fonso del bombo) recullen la presentació dels diversos equips de l'entitat (imatges entrenyables de bona part de la mainada del poble, 33 anys enrera) i també de l'acte de lliurament de medalles commemoratives als socis i ex jugadors més antics del club a càrrec del llavors president, Manel Bartrons i Fañé. Entre els distingits s'hi veu el Ton Carnisser, el Xap-Xap, el Mut, el Manel Sargento, el Peret Padecer, el barceloní tiet Pepito, germà de la Nora Parareda i el pare de la Juli Vallès entre d'altres que no conec. Les imatges acaben amb la sortida al camp del primer equip del FC Pradenc amb el capità Ramon Vall i Ciuró (Baget) al cap davant (encara no era alcalde) i de l'equip del Barça Atlètic, entre els jugadors del qual s'hi veu al jove Tori Serrat, d'Olost, que anys més tard jugaria al primer equip del Barça. També hi surten els incomparables Menelic-Ford i un Ramon Coix (es veu quan surt el Pradenc al camp) que en aquella època ja calçava bambes "Converse", geni i figura. Va fer la sacada d'honor la senyora Maria Pessah i Matas néta del que fou fundador del FC Pradenc, Fulgenci Matas i Clarà.
No us perdeu el vídeo si teniu més de 35 o 40 anys i ensenyeu-lo als vostres pares si en teniu entre 10 i 25.
Clicant a comentaris podreu afegir una opinió (signada o anònima) a aquest vídeo. També hi podeu apuntar (si els reconeixeu) el nom i cognoms dels socis veterans guardonats que surten al vídeo i així podré incloure'ls al text de la notícia.