dilluns, 4 de juny del 2012

Futbol femení cadet infantil, Pradenc FC 2 - OAR Vic 4

El diumenge 3 de juny, al matí, les fèmines cadet infantil del Pradenc FC van acabar la temporada amb una derrota a casa contra un rival directe, l'OAR Vic, que va guanyar el partit ben aviat al marcar tres gols (16', 24' i 26') abans del minut 30. Un gol de sort en una sacada de la portera Noèlia Montiel (31') i un bonic gol d' Ainhoa Campdepadrós a poc de començar la segona meitat (2-3) tornarien l'emoció al partit en uns minuts -els primers vint de la represa- en que les locals van dominar les rivals i van merèixer l'empat. Però un altre gol de Iulita al 68' (en va marcar tres ella sola) va sentenciar el partit. La jugadora local més destacada fou Ainhoa Campdepadrós, en la foto conduïnt un atac local. També van jugar be, les defenses Judit Solanas i Eva Boladeras. La migcampista Maria Bartrons va enviar una pilota al pal i Anna Munujos va estar a punt de marcar en una bona oportunitat. Malgrat els gols encaixats, també va fer parades de mèrit la portera local. L'entrenador del Pradenc femení cadet és David Munujos i la de l'OAR, Clara Puntí. Per l'equip de Vic, a part de la golejadora, van destacar Laia Verdaguer i Anna Cano. Va xiular el partit el conegut àrbitre local Bernardo Jiménez que ho va fer be, tot i que la banqueta local li va qüestionar la validesa del 0-1. Clicant la fotografia que acompanaya la informació veureu un video d'uns 5' amb tots els gols i les jugades més destacades. També clicant els enllaços, podeu veure les alineacions i la classificació. El segon equip femení de Prats ha acabat la lliga en l'onzena posició (15 equips) amb 20 punts. De 26 partits disputats, n'ha guanyat 6, n'ha empatat 2 i n'ha perdut 18. Ha marcat 32 gols i li n'han fet 177. El camió del grup ha estat el Manlleu AEC i el cuer, el Parets CF. Podeu fer aportacions a aquesta crònica publicant-les en els comentaris.