dimarts, 26 de juny del 2012

Just Sociats i Manuela Martínez guanyen el 33è Cros de Sant Joan i els Elois de Prats

La sortida als 101 participants del XXXIII Cros de la festa Major de Prats es va donar al passeig, a les 11 del matí, i el guanyador va ser Just Sociats de Sant Feliu Sassera amb un temps de 18' 28". En segona posició va entrar Josep Viñas de Santa Eulàlia de Puigoriol a gairebé un minut del guanyador i va ser tercer el pradenc Jordi Uró, a 27" de Viñas. La guanyadora en categoria femenina va ser l'atleta Manuela Martínez amb un temps de 25' 07". Martínez és coneguda a Prats per haver treballat a la fàbrica de Cal Puigneró. Primera sènior i segona absoluta va ser Anna Vilà (26' 18") i tercera absoluta, Aina Picas de Prats. Primer local masculí (després d'Uró) va ser Ivan Noguera i primera local femenina (després de Picas), Cora Serra. Acabada la cursa principal de sis quilòmetres, es van disputar 3 curses de petits en les categories d' 11 a 13 anys, de 8 a 10 anys i fins a set anys en les que en total hi van participar 26 nens i nenes. Clicant la fotografia, veureu un vídeo de 5' de la cursa principal i CLICANT AQUEST ENLLAÇ veureu un altre vídeo de 4' amb les curses de petits i el lliurament de trofeus. Entrant al web dels organitzadors de la prova, la Unió Ciclista Lluçanès , podreu consultar els resultats i els temps. Podeu fer aportacions a aquesta informació publicant-les als comentaris.