dijous, 17 d’abril del 2008

Viatge de fi de curs a Itàlia (4art d'ESO de l'IES Castell del Quer de Prats, del 3-10/4/2001)

CLICAR per veure el vídeo (2' 27")

Els aniversaris sempre són importants i més si commemoren, a l'hora, un viatge feliç i un fet inusual com la ballada del Contrapàs que van fer els alumnes de 4art d'ESO de l'IES Castell del Quer, el 2001, al bell mig de la plaça Sant Marc de Venècia a pocs metres del Florian, el cafè on el llibertí Casanova prenia capuccinos amb canyella i xocolata. No us perdeu la cursa de tanques sense moure's del lloc, ni el balcó dels amants de Verona, ni la intriga policíaca als passadíssos del vaixell, ni la pregària a la capella del Ferry, ni la ventada de coberta, ni la remullada en jacuzzi a alta mar. Les imatges les va enregistrar l'Isaac Peraire a qui, naturalment, he demanat permís per reproduïr aquest divertit trailer d'un viatge mític que aquest mes d'abril acaba de complir 7 anys. Arrivederci Italia, ci vediamo!

CLICANT a comentaris (just aquí sota) podreu PUBLICAR una opinió vostra (signada o anònima) sobre aquest vídeo.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Iep!

El viatge de 4t d'ESO és un viatge molt especial. Cada any ho és per alguns. No només el què passa durant els dies pròpiament dits del viatge(que també), sinó tot el què hi ha al darrera. Preparar i representar els Pastorets, fer disco-mòbils, vendre roses, fer samarretes, activitats... i tantes altres coses per recollir fons i aconseguir que el viatge sortís més barat. Al cap i a la fi, la majoria dels nostres clients acabaven sent els nostres mateixos pares, que després s'estalviarien uns quants dinerons, però ja els havíen invertit de forma gradual...

Res, grans records, grans moments... que en aquest vídeobloc han quedat resumits en dos minuts i mig. Bon resum per un gran viatge.

En fi, i que en definitiva, tots plegats, ens anem fent grans... Sembla ahir, i ja fa 7 anys!!

(7 anys ja que amb tu Jordi miràvem com podríem comprimir aquell pilot d'hores de -mala- grabació). El resultat: un 10.

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Transplante de Cabelo, I hope you enjoy. The address is http://transplante-de-cabelo.blogspot.com. A hug.

Anònim ha dit...

You have to express more your opinion to attract more readers, because just a video or plain text without any personal approach is not that valuable. But it is just form my point of view