dilluns, 9 de juny de 2008

El Pradenc infantil acomiada amb una victòria el camp de terra i Marc Vilella fa història marcant l'últim gol


CLICAR PER VEURE EL VÍDEO (3' 42")

El camp de terra de Prats ja és història després que ahir diumenge, 8 de juny de 2008, l'equip Infantil del FC Pradenc hi disputés, al matí, l'últim partit oficial contra el Santa Eugènia de Berga amb victòria local per 4 a 3. L'últim gol, històric com el partit, el va marcar Marc Vilella a pocs minuts del final (podeu veure'l al vídeo). Els quatre gols locals es van marcar a la segona meitat, el primer i el tercer obra de Joan Riba i el segon de Josep Ballús. L'àrbitre va ser Jaume Vilà i va fer de delegat de camp Agustí Vilella. No us perdeu la remullada final dels jugadors a la piscina. FC Pradenc: Roger Soler Vives (1), Albert Rovira Pedragosa (2), Marc Rovira Pedragosa (6), Ferran Vilà Castañé (8), Josep Ballús Besa (9), Èric Vilamú Muñoz (10), Josep Ma Estupiñà Faja (12), Douglas Javier Puma Medina (14), Carles Ibáñez López (15), Marc Vilella Antonell (16) i Miquel Garcia Lostanao (22). Suplents: Xavier Carrera Font (3), Joan Solà Roca (4), Carles Costa Salas (7), Jordi Vilaseca Corderroure (11), Joan Riba Burdó (17) i Èric Torras Boixader (18). Entrenador, Arià Vidal Borralleras. Ajudants de l'entrenador, Guillem Soler Subirà i Edu Vila Raurell. Coordinador, Joan Costa. El president del club és Josep Font de cal Just.


El diumenge 1 de juny va ser el primer equip del FC Pradenc qui es va acomiadar del camp de terra guanyant per 3 a 1 al Santperenca en l'últim partit de lliga del grup 5è de la 2a territorial on s'ha classificat 6è absolut. Els gols del Pradenc els van marcar Albert Boix i Artur Feliu als minuts 15 i 26 de la primera meitat i Marc Guijarro, Gigi, al minut 55 de la segona. El gol visitant el va anotar Melo, gairebé al final del partit.

FC Pradenc, drets: Robert Serra (de cal Campaner) Albert Boix, Martí Santamaria, Marc Guijarro, Josep Rocadembosch (de cal Joan de la Serra) Oriol Torras, Ivan Noguera (de Cal Ganxo), Ramon Coma, Albert Medina i Jordi Vall (de cal·la Morena) entrenador en absència de Joan Prat. Ajupits: David Blanqué (dels mobles Blanqué), Eduard Vila (de cal Siller), Jacint Tubau, Artur Feliu, Javier Ortega i David Fornell (de cal Catot). Informació i fotografia: Pere Vila (Pere V).

Clicant la foto podreu veure-la més AMPLIADA

Clicant a COMENTARIS (just aquí sota) podreu publicar una opinió (signada o anònima) sobre aquestes dues informacions.