dissabte, 13 de setembre del 2008

El FC Pradenc inaugura el camp de futbol de gespa artificial.

La tarda de l'11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, el FC Pradenc va inaugurar la nova instal.lació de gespa artificial al camp de futbol, una fita històrica pel club i per Prats.
A falta de més informació (no hi vaig poder assistir per raons de feina) publico aquestes tres fotografies del Pere Vila i Vilalta (Pere V).
La primera correspon als jugadors del primer equip del club. Drets: Gerard Roca (fisio) Ballabriga, Calveras, Balta,Gigi, Ivan, Joan Prat (entrenador) Jordi Vall (2on. entrenador) Coma, Roqui, Roger, Serra i Davins (delegat). Ajupits: Boix, Cinto, Estruga, Soler, Artur, Dani, Teli, Muns, Javi, Edu i Ció. Clicant al damunt de la fotografia podreu veure-la MÉS AMPLIADA.


La segona fotografia correspon al grup d' ex presidents de l'entitat. D'esquerra a dreta: Guillem Bou (hereu de Prats, 2008), Josep Font (president actual) Ramon Font, Jesús Cañas, Ramon Marsal, Josep Cruells (ex presidents), l'avi del Barça, Lluís Vila (alcalde de Prats), Manel Bartrons (ex-president i soci nº 1 que va també va fer el kick-off) Segimon Plans (regidor d'esports) i Laura Nualart (Pubilla de Prats, 2008).
Clicant al damunt de la fotografia podreu veure-la MÉS AMPLIADA.

La tercera fotografia correspon a les jugadores de l'equip femení. Una d'elles, Laura Reguant, m'envia la relació de noms:
Fila superior, d'esquerra a dreta: Anna Soler (capitana), Montse Feixas (entrenadora), Eva, Tamara, Lídia Escrigas, Judit Castany, Judit Serrat, Laura Reguant, Anna Garcia, Francesc Reguant (delegat), avi del Barça. Fila inferior, d'esquerra a dreta: Laura Nualart, Cristina, Pilar Torrents (entrenadora), Teresa, Laia, Gemma, Mònica, Elena Berengueras (entrenadora) i Maru. En el seu comunicat, la Laura també adjunta l'adreça de la pàgina web de l'equip http://pradencfemeni.weebly.com/
Clicant al damunt de la fotografia podreu veure-la MÉS AMPLIADA.

Clicant a comentaris podreu publicar una opinió (signada o anònima) sobre aquesta informació.

2 comentaris:

Joan Deig Cutrina ha dit...

Hola Jordi, soc el GIGI. Veig que al FC Pradenc hi ha un noi que es fa dir gigi. Des d'aqui vull fer constar que estic emprenyat, per història i antigüitat el Gigi te copyraigth COLLONS.
Una Abraçada.

Anònim ha dit...

Gracies per publicaru Jordi.
Una abraçada.