divendres, 17 d’octubre de 2008

Aviat farà un any que no passem pel Pont del Llop


CLICAR PER VEURE EL VÍDEO (2' 13")

El dia 1 de novembre de l'any passat va entrar en servei el tram de la nova carretera d'Olost a Muntanyola i un mes més tard, l' 1 de desembre de 2007, el tram sencer de Muntanyola a l'Eix. 8,3 quilòmetres de carretera nova que, almenys en el meu cas, han fet que no hagi tornat a passar pel mític Pont del LLop un indret que m'agradava i que enyoro. Aquest vídeo és un pla-seqüencia sense so enregistrat el 4 de febrer de 2007 tornant a Prats des de Granollers. Les imatges comencen després de Vic, a l'inici de la pujada al Pont del LLop, i acaben a prop d'Olost al mateix lloc on acaba la nova carretera actual. El viatge dura poc més de dos minuts (la imatge està accelarada CINC VEGADES) i el vídeo em recorda vells temps al costat de pilots locals tan ràpids com el Miquel barbes, el nen Ganxo o el Pere Oró, per citar-ne tres d'arriats; també del Josep Pòlit, però no pujant sinó baixant, la única vegada que em vaig atrevir a anar de paquet en la seva Ducati MT 49 cc. Si sou de marejar-vos no cliqueu el play.

Demano disculpes per la meva tardança en renovar continguts (seguirà la cadència) però ara mateix no m'hi puc dedicar tant com m'agradaria.

Clicant a comentaris podreu publicar una opinió (signada o anònima) sobre aquest vídeo.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

brutal!
en tens de avans de comensar les obres? encara impressionaria + veure tot el paisatje que ens han destrossat... si saps d'algu que ho te o tu mateix, penja'l siusplau!!!

Anònim ha dit...

Referent a les fotos de la Teti:

Els que som d'unes generacions més joves, i que la majoria no han conegut el Doctor Grau, ni saben qui és quan en senten a parlar, la Teti també ha estat famosa. Per a mi, és la dona gran d'edat i petita d'estatura que voltava vestida sempre recordant la seva eterna joventut. És la dona gran d'edat i petita d'estatura que quan els patges reials anaven a la residència, els rebia amb els braços oberts i amb molt entusiasme(malgrat que últimament li costava).

Ha marcat una època. Gràcies per ensenyar-nos aquestes fotos.