divendres, 17 d’abril del 2009

Futbolistes d'havent dinat

Una de les fotos d'equips de futbol de Prats que més m'agrada de les moltes que tinc arxivades és aquesta que em va passar el Ramon Parareda. Diria que està tirada en un descampat contigu a la serradora del pubill Baster on cada dia havent dinat jugàvem partits de gran intensitat. La foto és de finals dels anys 60 i els jugadors, de dalt a baix i d'esquerra a dreta, són: Pere Oró, Pepe Muñoz (germà petit del Bautista), Josep Chávez Castillo, Ramon Parareda (de l'Ausa), Josep Plans Serra (el veterinari de Cal Manco), Joan Ferrer Vivet (Caixa Catalunya) i Climent Plans, Murcion, del Suma. La casa blanca del fons és a Cal Pere Tria. Clicant la foto la prodreu veure-la ampliada.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Jordi, el germà petit dels Chavez es diu Antoni( d'aixó n'estic segur) amb lo cual no crec que dos germans es diguesin igual, jo crec que el mitja es diu manel i el gran que es el de la foto, crec que es diu Josep.
La foto guapisima.
Gigi

Jordi Pey ha dit...

Gràcies Gigi. El Pere Vila m'ha dit el mateix. Ara ho canvio. Agraït.

Anònim ha dit...

El meu pare ho ha consultat a la tieta Margarida i diu que aquesta casa és a cal Pere Tria. Cal Cangic no es veu, és al costat.

Segi Plans

JORDI PEY TOMÀS ha dit...

Molt agraït per la comunicació, Segi. Dóna les gràcies de part meva al teu pare i a la tieta Margarida.

Unknown ha dit...

Jordi, la foto em recorda temps de privacions, miseria, cine al casals Castells etc etc, tot i això també recordo ser feliç.
Gràcies a tú i al nostre comú amic, en Pere, per fer-nos recordar dels nostres orígens i sentir-nos orgullosos d' una generació que malgrat tot ens n' hem sortit força be.
com diu un altre bon amic nostre
Molts abrassus.

Jordi Pey ha dit...

Gràcies Joan (Ferrer Vivet). No recordes pas qui va tirar la foto?

Unknown ha dit...

Ho estic esbrinant, jo particularment no m'en recordo.
Podria ser que fos la germana o el germà del Ramon Parareda.

Unknown ha dit...

Jordi, la foto la va tirar el Joan Parareda i Mora, germà del Ramon,