dimarts, 21 d’abril del 2009

Grup de nenes de l'Escola de la mestra.

Les noies d'aquesta foto ja passen dels 50. Tres d'elles van néixer al 1957 (com jo) i la resta probablement un any més tard. La foto està tirada al pati de l'escola de la mestra de Prats i me la va passar la Carme Pena, veïna del carrer Resclosa, actualment casada i vivint a Sant Boi de Lluçanès.
No recordo el nom ni el cognom de totes però em sembla que puc identificar-les. D'esquerra a dreta, a dalt: Josefina Calveras (casada amb el campaner Ramon Ros), Tere Gámez (casada amb el Pere Grifell), Tere Bravo (vivia a la caserna de la Guàrdia Civil i actualment te una perruqueria a Granollers), Dolors Noguera (vivia al cap d'avall de tot del carrer dels Llims i em sembla que era parenta del Josep Subirana. No sé on viu actuament), Estrella (no recordo el cognom) de Cal Palacios, al carrer Nou. Tampoc sé on viu. A baix: Diria que és la Urbano gran, no recordo el nom (casada amb l'Andrés Galiot que treballa a Ca l'Obradors), Montserrat Crispí de Cal Gaig (casada amb el ferrer Ramon Valldaura), Carme Pena (ja citada) i, em sembla, que és la Montserrat Costa Calvo (casada amb el fuster Josep Grifell).
No cal dir que esmenaré errors tan bon punt me'ls feu saber (a comentaris). Agraït.
Clicant la foto podreu veure-la ampliada.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina il.lusio que m'ha fet! Sóc la Conxita Urbano ( La Urbano Petita ) i la de la foto és la meva germana gran, la Carme!. Amb la Carme Pena i la Montse Crispi sempre era al mig, i me'n recordo que sempre escoltaven el Camilo Sesto y el Mamiblue!

Jordi Pey ha dit...

Gràcies per la teva comunicació, Conxita. Si cliques el titular de la notícia podràs escoltar el Mami Blue! Salutacions cordials.