dissabte, 27 de juny del 2009

Imatges de la Festa Major de Sant Joan i Elois de Prats de Lluçanès (25/6/2009).


CLICAR PER VEURE EL VÍDEO (7' 24")

El vídeo de 7' 24" recull imatges dels Elois 2009 de Prats de Lluçanès enregistrades el matí i migdia del dijous 25-6-2009. Hi surt el ball del Contrapàs a la Plaça Vella, la cercavil.la amb la Xaranga Timiletak (alguns moments del recorregut pels carrers del poble), el Contrapàs a la Plaça Nova i la ruixada final des del balcó de l'Ajuntament. El meu agraïment a la Kin de La Primitiva, a la família Vilamú-Viñas (Cal Pau) i a la Pilar Carrera (l'Arca) per deixar-me enregistar des dels seus balcons respectius; a la Comissió de la Festa Major, al grup Dansa i Tradició, als músics (els de casa i els de Donosti), a tots els que fan possible la festa i a tots els que surten al carrer a viure-la.
No us perdeu la Maria de Cal Ganxo i la Pilar de Cal Plata mullant a la multitud.

Podeu publicar una opinió, signada o anònima, a comentaris.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo a la pubilla li demanaria que s'aixequés la faldilla o que ensenyés la cotilla. És masclista igual però no és tan vulgar, rima i és molt més suggerent. No trobeu?

Manel Bartrons ha dit...

molt bo!!!! aquest st joan i en concret la revetlla serà recordada per la nit de les ulleres....i no les teves precisament!!!(descansin en pau)!!!!
una abraçada jordi!!!
no canviis mai!!!!!!

xico ha dit...

moltes gràcies per aquestes imatges Jordi,de veritat...moltíssimes gràcies...pell de gallina i totlament emocionat!!!

Txema Barrena ha dit...

Muchas gracias por el video esta estupendo. Un saludo Agur

Txaranga Tximeletak --- Txema Barrena