divendres, 28 d’agost de 2009

Un noi i una noia dels que surten a la foto van ballar aquella tarda de 1964.

L'altre dia em va caure a les mans aquesta magnífica fotografia tirada al Bar Orient de Prats (ho confirma el moble amb trofeus de futbol que surt al darrera) una tarda de diumenge abans del ball que era a punt de començar a la sala contigua. Dels set nois que hi surten, cinc fumen, cinc porten corbata de nus petit i dos, llacet. Les tres noies porten el cabell recollit amb un turbant. D'esquerra a dreta, el Pep Cruells i el Pep Tano (tots dos amb ulleres, l'un casat amb l'Assumpció de La Fassina i l'altre amb la Maria Mill), el Josep Vilà de Cal Betes, el Basagaña, l'hereu Castany de cal Caselles (no se el nom) i el Josep Puig? -no n'estic segur del cognom- marit de la perruquera Anna Peipoch, que fa pensar en el Di Caprio. Les tres noies diria que són la Ma Mercè de Cal Janet (casada amb el Josep Riera), la Pilar de Cal Llauner i l'altra (m'ho fa saber el Pau Giró en un correu electrònic) és la Delfina Corderroura, casada amb el Josep Guàrdia de Cal Magí. El que està ajupit és el Llorenç Noguera de la Fonda Santiago. La fotografia va tirar-la el meu oncle Marc Tomàs el 13 de desembre de 1964 (fa 45 anys).
Un noi i una noia dels que surten a la foto van ballar aquella tarda i dos d'altres van festejar una temporadeta. Us atreviu a fer pronòstics? Les solucions, la setmana que ve.
Clicant damunt la foto podreu veure-la més ampliada.
Podeu ajudar a documentar la imatge enviant els noms que falten a comentaris o al correu electrònic jordi@pey.cat

3 comentaris:

Manel Bartrons ha dit...

Camarada pey!!!!! aquest que dius que té cara de rocadembosch!! és veritat,,,però jo li veig més la cara de cal castany!!! el pare del Edu castany (que té la meva edat i jugavem junts amb el pradenc). Que estava casat amb la dona que es va presentar com a cap de llista dels socialistes aquí prats!! creus que pot ser el castany?? que sempre es passeja amb el tractor...(no sé!!!!)

Percert m imagino que acabarien ballant el llorenç amb la dona del rafel cierera (rellotger)..molt bò el llorenç!!!!!

saluttt i una abraçada!!!

Jordi Pey ha dit...

Manel, em sembla que tindràs raó i serà l'hereu Castany (el Peret Siller m'ha dit el mateix). Pel que fa a la parella de ball, t'hi has acostat molt: n'has endevinat un dels dos! Una abraçada.

Anònim ha dit...

El que seu a la taula mirant a la Pilar de Cal Llauner és el Camilo Vilalta,oi?