dilluns, 2 d’agost del 2010

Un equip de futbol d'Olost perd contra un de Prats i deixa el trofeu de 2on classificat al wàter del vestidor (1/8/10)

Va passar ahir diumenge al camp de futbol de Prats. Jugaven els locals, un equip format bàsicament per jugadors del FC Pradenc de 2a territorial, contra un equip d'Olost un torneig de futbol 7 que s'havia disputat durant el mes de juliol. El partit (era la final) va acabar amb empat a 1 després dels 50 minuts reglamentaris i en els penals de desempat els d'Olost van perdre.
El trofeu lliurat al sotscampió el va trobar al wàter del vestidor el responsable de manteniment quan va fer la neteja.
El meu informant em diu, referint-se a la rivalitat futbolística entre pradencs i olostencs, que "hi ha coses que no canvien". Doncs això.

Nota de l'autor: Llegits els comentaris i veient que el gentilici que hi havia al post molestava, he decidit canviar-lo. No el vaig escriure per incordiar i que la modificació serveixi de prova.
Salutacions cordials i bona Festa Major!
PD Llàstima que la majoria de comentaris siguin anònims.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Fa pena això!
Pol Asensi, Olost

Anònim ha dit...

No es correcte el comportament que han tingut els d'olost, pero tambe es van veure gestos poc exemplars per part d'algun de prats! Crec que n'hi va haver per totes bandes de coses dolentes i bones, és clar...

Anònim ha dit...

no estic pas amb tu!!! no ser kin partit vas veura!!! i si u dius per l'ultim penal... us uh veu bosca!!! impresentables!!!!

Anònim ha dit...

no vaig pdr asistir a la final tot i ke l'hauria d'haver jugat,algu em pot explicar ke va passar?

Anònim ha dit...

Pq... els 200€ també els van llençar???

Anònim ha dit...

No comparteixo el que van fer els nostres (els d'olost) i també estic segur que no va passar pel cap de tots els FABETS (com aquí està escrit, i que ralment som olostencs, no fabets) això de tirar la copa al vàter. També trobo una manera absurda publicar aquesta foto, ja que només portarà conflicte, que es podria evitar en definitiva...

Anònim ha dit...

No parlem d'impresentables, perquè potser al nostre equip d'olost n'hi ha més d'un, però vosaltres també n'hi teniu, i més d'un! I si, l'ho del penal va ser llastimós, quan el jugador de prats va venir a celebrar-ho allà al nostre sector (que per cert no sé ni d'on és) gent de prats li va dir de tot, i no pas amb caire de felicitar-lo pel penal que acabava de marcar!! Per cert, no tots som uns impresentables!!

Un de Prats ha dit...

He apoiat a L'olost tot el torneig, però ara m'ha caigut el món a sobre. M'han decepcionat, m'han decepcionat molt... La veritat no m'ho esperava, es trist i llastimós, personalment em sap mol greu que hagin tingut aquest gest tan poc elegant i tant impresentable...

Anònim ha dit...

Sóc d'Olost i interpreto el gest com una reacció molt normal del segón,...a ningú li agrada perdre i menys al final, al mundial per exemple, vau veure el què feien amb la medalla els holandesos?
Clar que llençar el trofeu al vàter té un altre significat més dur

...el que realment m'extranya del post és l'apel·latiu fabet en cursiva...què deu voler dir l'autor posant-lo en cursiva?,
..a mi, la veritat, és que em toca una mica els collons que els de Prats em diguin fabet, jo, per exemple, mai diria que a Prats nomésa hi ha putes i gats o tonteries d'aquelles que es deien abans fruit de rivalitats estúpides que cal enterrar, però, noi, es veu que la nova fornada de periodistes encara els fan servir, doncs això.

Anònim ha dit...

A la programació de la Festa Major d'Olost, a la caminada nocturna en diuen a broma "Revisió de Favetitis", o sigui que no deu saber tan greu...

Ferran Vila ha dit...

Jordi, és molt fàcil criticar, i que gent que no han seguit mai la teva trejectòria es vegin en cor de dir el que diuen... es podrien haver llegit algun post anterior per agafar el "truquillo" a la teva manera d'escriure, o informar-se tan sols de qui ets.

Un fill i nét de fabets, Ferran Vila.

Ruben ha dit...

Efectivament, hi ha coses que mai canviaran XDDD

Anònim ha dit...

jajajajaja ia magradaria queda 2n aaron macias

Anònim ha dit...

PUTU PRADENC DE MERDA!