diumenge, 11 de març del 2012

Els alumnes de quart d'ESO de l'Institut de Prats representen amb èxit la Nit de Sant Joan de Dagoll Dagom.

Els diners recaptats serviran per finançar el viatge de fi de curs del grup d'estudiants. La Judit Alhama de Cal Sabater Trempat de Prats (a la foto) va fer riure molt al públic amb una magnífica interpretació de la Senyoreta Gonzàlez, un dels personatges més agraïts del conegut musical estrenat a Barcelona l'any 1981 amb música de Jaume Sisa.
D'entre la quarantena de joves estudiants de tot el Lluçanès que van actuar i cantar en viu en l'obra també van destacar els Macaris (Arnau Font, Carles Ibàñez i Christian Arcos, entre ells), les marcianetes (molt ben caracteritzades), l'avi Adjutori Cunill, el grup de follets i també el Daniel i la Rita, interpretats pel Roger Subirà i la Natàlia Sanjuan. La direcció teatral i musical va anar a càrrec de Lluís Forcada, director de l'Institut i l'assistència de públic va ser considerable els dos dies de representació.
CLICANT AQUÍ (o en el titular de la informació) accedireu a un subweb d'aquest vídeobloc on podreu veure uns quants vídeos de l'obra enregistrada el 10 de març a la sala Polivalent de Prats.
No us perdeu la caiguda involuntària de la Senyoreta Gonzàlez en el minut 2 del Vídeo 06 del resum d'imatges.
Si us vàreu perdre les representacions de Prats teniu dues oportunitats més de veure l'obra: a Olost, el 17 de març i a Sant Boi, el 18 de març.