dilluns, 17 de setembre de 2012

Festa d'homenatge a la gent gran de Prats de Lluçanès.Van assistir al dinar de la festa dels avis de Prats uns 250 comensals
La celebració de l'edició 2012 de la festa dels avis va començar a les 12 del migdia amb una missa a l'església Parroquial cantada per la Coral Sant Jordi de Prats de Lluçanès. Va seguir amb un dinar, a les 2 del migdia, al pavelló municipal d'esports i va cloure a la tarda, al mateix pavelló, amb un espectacle de ballet popular i tradicional a càrrec de l'Esbart Dansaire Sant Genís de Taradell. Com cada any l'àpat fou gratuït pels majors de 65 anys i va servir-lo un grup de joves voluntaris i voluntàries del poble. Entre avis i acompanyants van assistir al dinar unes 250 persones. L'organització va anar a càrrec de l'Ajuntament de Prats. CLICANT LA FOTOGRAFIA (triga uns segons) VEUREU UN VÍDEO DE 3' 25" amb imatges de l'últim ball així com la sortida dels assistents. Podeu fer aportacions a aquesta informació publicant-les als comentaris.

2 comentaris:

Pere V ha dit...

que em corregeixin si no és veritat: Fa dos anys i també per la diada, l'Ajuntament de CiU ja va hisar aquesta mateixa estelada. L'antic consistori d'ERC hisava l'estelada amb l'estel vermell i fons groc cada vegada que treia les banderes.


Anònim ha dit...

Exacte.