dilluns, 1 d’octubre del 2012

El Pradenc de futbol sala perd sense merèixer-ho el primer partit a casa (3-5).

Andrés Valle dedicant a la grada el 2 a 3 que tornava l'emoció al partit
És dificil guanyar un partit que a la mitja part ja es perd per 0-3 però va estar a punt d'aconseguir-ho el FS Pradenc aquest dissabte en el primer partit de la temporada a casa quan amb 3 a 4 al marcador Guillem Soler va estavellar una pilota al pal que hagués significat l'empat en un moment amb el rival dominat. Un gol visitant de penal va canviar-ho tot en la jugada posterior i del possible empat a 4 es va passar al 3-5 definitiu. La Penya La Koloketa de Canet potser no va merèixer la victòria (un empat hagués estat més just) però sí que va sortir més enxufat que el Pradenc amb una ubicació a la pista que va bloquejar als locals i amb dues individualitats (Ortega i Fuentes) que amb bona tècnica i encert van transformar en gol tres, de les quatre ocasions que se'ls van presentar en els 10 primers minuts de partit. Descol.locat, el FS Pradenc no va reaccionar fins després del descans amb dos magnífics gols en jugada personal d'Andrés Valle que van tornar l'emoció al partit. Un gol d'habilitat de Barriga, marcat d'esquena a la porteria, va significar el 2 a 4 pels visitants i una falta sense tanca transformada per Soler va posar el 3 a 4. En la jugada següent, quan ja faltava poc per acabar, va arribar el xut al pal que ja hem comentat. Clicant la foto veureu un vídeo de 5' amb els gols i les millors jugades del partit i clicant aquest enllaç accedireu a la fitxa tècnica (alineacions, targes, etc). En el primer partit de la temporada (jugat el dissabte, 22/9/12) el FS Pradenc va guanyar a la pista del FS Alella per 0-3. Podeu fer aportacions a aquesta informació publicant-les als comentaris.