dilluns, 13 de gener del 2014

El Pradenc acaba amb la imbatibilitat del líder (1-0) i se li acosta a cinc punts.

Els jugadors del Pradenc van sortir amb una samarreta de suport als jugadors Costa i Llopis, recuperant-se d'un accident el primer i d'una lesió el segon, i abans de començar el partit van fer un minut de silenci per la mort del pare del directiu Josep Ballabriga i de l'ex-president del club Josep Fàbregas.
Les Franqueses CF va començar fent de líder imbatut i hagués pogut marcar en el primer quart d'hora en dues clares ocasions de gol de Jonatan González: la primera, un xut que va anar al pal i la segona, un remat sol davant del porter que Vilardaga va desviar a còrner amb el peu. Deseactivada l'embrenzida inicial visitant, els locals, molt sòlids en defensa i molt concentrats en jugar el partit que els convenia, van anar controlant al rival fins al punt de derrotar-lo gràcies a un xut d'Isaac Bassaganya (55') des de fora l'àrea que va entrar després que la pilota topés amb el pal dret de la porteria. Amb aquesta victòria el Pradenc segueix tercer, a 5 punts del líder; segon és el Caldes a 1 punt del primer i quart, el Sant Vicenç de Torelló a 1 punt del Pradenc. Destacar el bon plantejament tàctic dels locals, el compromís de tot l'equip en dur-lo a terme i el partit completíssim de tota la defensa, sobretot, dels laterals Rocadembosch Pujol i del porter Vilardaga. Clicant aquest enllaç podreu veure la fitxa del partit amb les alineacions dels dos equips, els canvis i les targetes i en aquest altre, la classificació (16a jornada). També podeu fer aportacions a aquesta informació publicant-les als comentaris.