dijous, 3 de juliol del 2008

Elois 2008: Xaranga i Ball del Contrapàs a la Plaça Major (Prats de Lluçanès, 25/6/2008)


CLICAR PER VEURE EL VÍDEO (8'09")

VÍDEO de 8'09" de la Xaranga a davant de Cal Ganxo, a la Plaça 11 de setembre i a la Plaça Can Claus i del Ball del Contrapàs a la Plaça Major. També hi ha un parell de bones remullades just a sota el balcó de Cal Piniella, un plano de l'orquestra tocant des de l'entarimat de la plaça i un altre del Pubill i la Pubilla 2008 (Guillem Bou i Laura Nualart) a coll i be del Josep Peraire i de l'Arià Vidal. No us perdeu la remullada de la regidora de cultura (Ariadna Herrada), ni la imatge de l'alcalde (Lluís Vila) regant vots -és broma- des del balcó de l'Ajuntament.

(M'hagués agradat publicar un recull de l'enregistrament del Ball del Contrapàs a la Plaça Vella però una topada amb la càrrega de feixes d'un dels carros de la cercavila -a davant de la Peixateria Escrigas- em va desconnectar el canó i em va deixar sense so. No me'n vaig adonar fins arribar a Cal Ganxo que és a partir d'on comença el vídeo.)

Clicant a comentaris podeu publicar una opinió (signada o anònima) del vídeo.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

merci per aquests 2 videos!

Perusa ha dit...

Jordi, novament moltes gràcies, m'he emocionat de valent, ara com dius la part final no té preu, i em vaig perdre la sessió castellera municipal.

Gràcies, una abraçada.

jordiluqe73 ha dit...

OSTRES ES GENIAL!! ME VIST MES D'UN COP! I LA VERITAT ES QUE PORTA BONS RECORDS, GANES DE FESTA, I SOBRETOT DE TORNARI! LLASTIMA QUE HAUREM D'ESPERAR FINS LANY QUE BE PER TORNAR A REPETIR LES IMATGES!

ENHORABONA PEL VIDEO I TAMBE PEL DEL VESPRE EL DIA DE SAN JOAN!

BON CAP DE SETMANA!