dissabte, 2 d’agost del 2008

Tota la pesca (Pantà d'Oliana, 13 i 14 d'agost de 1988)


CLICAR PER VEURE EL VÍDEO (2' 43")

Fragment de 2'43" del VÍDEO d'una sortida de dos dies al pantà d'Oliana (dormíem al cotxe) que vàrem fer fa vint anys exactes el Carles Fàbregas (de cal Pinxa) i la meva cosina Ma Rosa Noguera, el Miquel Palacios i l'Angi Fornells, el Jaume Escrigues (de cal Peixater) i l'Ester Fàbregas (germana del Pinxa), el Jordi Noguera Pey (de Cal Quico) que encara era un nen (no us el perdeu), la Tere i jo. Anar a pescar amb el Pinxa era un divertiment únic que revisc sempre que topo amb aquest vídeo que, per cert, fou el primer que vàrem muntar a la nova vídeoproductora de Granollers. Quins records!

Clicant a comentaris, podeu publicar una opinió signada o anònima d'aquest vídeo.

4 comentaris:

Rokins ha dit...

Molt bo! m'ha fet molta gràcia... el petit pey, sí que n'era de petit!... la música que acompanya li dòna el punt!, je, je...

Anònim ha dit...

Màrius Tulleuda de petit Lennon

Pere V

Anònim ha dit...

M'acabes de fotre l'invent enlaire, Peret. Em pensava que costaria més descobrir-lo. L'has conegut per la foto o per les pistes? T'asseguro que el pròxim et costarà més. Una abraçada.

Anònim ha dit...

Peius:
Pensa que jo et vaig proporcionar la foto del Dr. Reyban, ara bé, jo també t'he deixat escrita ua pista perquè puguis saber com ho he sabut.
Elemental estimat Watson