dilluns, 6 d’abril del 2009

Comunions pradenques. Tongada de 1969.

S'acosten comunions i aquesta de la tongada de 1969 (ara tenen 47 i 48 anys) servirà per fer un recordatori commemoratiu escaient.
El rector és mossèn Joaquim Font i els disset combregants són (d'esquerra a dreta i de dalt a baix): Martí Font, Josep Casas (fill del Timoteu i la Lola de la Cirera), Agustí Vilella (casat amb la pubilla Antonell), Lluís Serra (de Colldellosa), Pere Marginet de Rocamentidera i el Miquel Zorrilla (fill de la Magdalena de Cal Ferrer) Imma Canal de Cal Barxó, la Lina Cunill (de l'antiga Farmàcia) la Lisa Morell (directora del CEIP Lluçanès), Trini Chávez de Cal Rogan, la Ma Queralt Tomàs (filla del Marc Tomàs, fotògraf del carrer St Pere), la Pilar Noguera (de Cal Patllari), la Carmina Serra de Cal Pitus, el Jordi Nualart de Cal.la Marió, Josep Marginet de Rocamentidera, el Jordi Muntadas (de Cal Pastelero) i Josep Ma Riba de Cal Sabater Trempat. Clicant la fotografia podreu veure-la ampliada.

13 comentaris:

Pol Asensi ha dit...

aquestes fotos son de coleccionista

m'encanta el teu blog!!!

Pol Asensi (treball del vi i el cava amb la teva filla)

Pol Asensi ha dit...

osti!!!

que guapa la foto del costat

el noi es diu Albert Orriols
espero que sigui del teu ajud

JORDI PEY TOMÀS ha dit...

Gràcies Pol. Saps si el noi viu a Pecanins i quants anys té en l'actualitat? I si el coneixes, pregunta-li pel gos! Agraït. JPey

Pol Asensi ha dit...

eii

jejeje

dons mes o menys deu tenir 11 o 12 anys. Encara viu a Pecanins amb la seva famila i amb el gos si que no se com es diu. Tornant de Colonies intentere localitzar-lo per l'escola i ja li demenare

Salut

Anònim ha dit...

Miquel Zorrilla fill de la Magdalena de cal Ferrer.

Anònim ha dit...

No es la Pilar Mill, es la Pilar Noguera (de Cal Patllari)

Jordi Pey ha dit...

Molt agraït. Podria saber qui ets?

Pilar Noguera ha dit...

Del segon anònim,la mateixa Pilar Noguera

Jordi Pey ha dit...

Hola Pilar, molt agraït per la informació. Recordes el nom i cognoms del Sabater trempat, dels germans de Rocamentidera i de la noia de Cal Rogan? Gràcies de nou.

Pilar Noguera ha dit...

Hola, si que m'en recordo es diuen, Josep Mª Riba, Trini Chavez, Pere Marginet,el seu germa no m'en recordo.M'agradat haberta pogut ajuda.

Jordi Pey ha dit...

Molt agraït per la teva col.laboració, Pilar.

Montse Marginet ha dit...

Hola Jordi

El noi de rocamentidera és el Josep Marginet.

JORDI PEY TOMÀS ha dit...

Hola Montse! Agraeixo molt la teva comunicació. Saluda de part meva al KZ.