dijous, 23 de juliol del 2009

XX Trobada Bastonera (Prats, diumenge 26/7/2009)

Inclosa en els actes de la Fira de Sant Jaume i organitzada pels Estelladors, diumenge vinent es farà a Prats de Lluçanès la XX Trobada Bastonera amb les colles de Cambrils, Moià, Sant Bartomeu del Grau, Santa Maria d'Oló, Taradell, Terrassa i Prats de Lluçanès. És previst que a dos quarts d'una del migdia totes les colles facin una ballada a davant de Cal Bach.

A la foto: Estelladors de Prats el dia de l'homenatge al bastoner Vicenç Riba de Cal Cigró, al mig de la fotografia amb corbata. D'esquerra a dreta, a dalt: Manel Grau, Pere Oró, Ricard Pla, Josep Cruells i Josep Grifell. A baix: Pere Grifell, Lluís Pla, Francesc Cruells i Jordi Pujol que si no m'equivoco és l'únic de la colla que segueix en actiu. L'any de la fotografia millor demanar-lo a algun dels que hi surten (si el recordeu, envieu-lo a comentaris, així com -si la teniu- una breu biografia del Vicenç Riba i dels Estelladors. Si sabeu d'alguna filmació antiga també m'interessa).

Clicant la foto podeu veure-la ampliada.

2 comentaris:

Jordi Pujol ha dit...

La foto és de l'any 1981.
A més, a Prats es va fer la XIII Trobada Nacional de Catalunya el 8 de maig de 1988, a la qual van assistir 32 pobles i 80 colles.

Jordi Pey ha dit...

Molt agraït pel comentari, Jordi. No hi ha imatges d'aquesta trobada? I del Vicenç Riba (de Cal Cigró) n'hi ha alguna? Recordes l' any que va morir? Tinc entès que la seva aportació al món bastoner local fou important, podries explicar el per què?