dijous, 27 de gener de 2011

S'ha mort el Pepet Codony

Josep Maria Burniol i Anglada, el Pepet Codony, ha mort aquesta nit mentre dormia al seu domicili del carrer Sant Pere de Prats. Tenia 80 anys i la missa exequial serà demà divendres a les 11 del matí a l'Església parroquial de St Vicenç després de la qual serà enterrat al cementiri municipal.
Molt estimat per tots els pradencs, el Pepet va ser un actiu del poble durant gairebé quatre dècades (dels 60 als 90) en que la seva presència a la vida social, festiva i esportiva de Prats fou constant. Amb el seu vestit de vellut negre característic i fumant, sempre fumant, era allà a on anava la gent, allà a on hi havia vida local. Pocs han sigut tant pradencs com ell i pocs seran recordats amb tanta estima.
Era germà de la Lurdes Burniol i Anglada (sota la tutela de la qual ha viscut sempre), cunyat del pastor Ramon Castañé (mort aviat farà cinc anys) i tiet dels germans Josep i Joan Castañé Burniol.

2 comentaris:

Roser Reixach ha dit...

Ostres, jo sí que el recordo molt al Pep, tal com dius amb els seus pantalons de vellut. I quan et veia s'acostava i et deia: Qui ets? I et reconeixia per la veu. A vegades quan érem més joves el fèiem gabiejar i llavors renegava una estona.

Anònim ha dit...

El Pepet durant molts anys era a tot arreu em recordo molt quant venia a casa meva Cal Pep Perussa a buscar les coses del teatre sobretot el temps de Pastorets tenia una gran estimació a la meva Mare “la Nena de l’Orient “ tal com ell li deia ,em recordo que una de les coses que el feien enfadar era que li diguessis si es volia casar marxava empipat i remugant, tenia molt bona memòria i es recordava sempre de qui erets , i si el volies fer content el convidaves a un caca-olat i sobretot a un cigarro, realment el Pepet a format part de la majoria dels Pradecs

Mercè Gost Torrentbò