dilluns, 14 de febrer del 2011

Futbol de segona territorial, grup cinquè: CE Llerona 1 - FC Pradenc 2

Amb una actitud immillorable i un bon partit dels puntals de l'equip (Medina, Parareda, Roqui, Noguera, Oli i Sallés) el FC Pradenc va remuntar ahir al matí un 0 a 1 al camp del CE Llerona, rival directe dels del Lluçanès, entrenats des d'ahir per Joan Ayats ex del Santa Eugènia i substitut de Josep Paré.
Tot i acabar sense gols, les oportunitats més clares de la primera meitat ja van ser visitants i en una d'elles Oli va enviar una pilota al pal.
El primer gol del Pradenc, preciós, va arribar als 10 minuts de la segona part en la jugada immediatament posterior al gol local. Va ser una pilota dividida que Adrià Sallés va recuperar i xutar amb potència des de fora l'àrea. La canonada dura i col.locada va entrar llepant el pal de dalt. Fran Ruiz, el bon porter de l'equip de les Franqueses, es va estirar be però ni hi va arribar. Un gol imparable d'aquells que només surten de tant en tant.
L'1 a 2 va arribar deu minuts més tard després d'un error del central del Llerona que, de cap, va fer una cessió al porter a la que, molt atent, es va anticipar Sallés.
El Pradenc hagués pogut tornar marcar poc després si l'àrbitra, Sònia Zardaín López, hagués assenyalat un clar penal d'Aguilera a Dani.
Quedaven 25' de partit i semblava que els locals anirien per la remuntada però mancats de convicció (és difícil entendre què li passa al Llerona aquesta temporada) i neutralitzats per un rival atent i ordenat van ser incapaços de crear una sola oportunitat de perill real.
Al final, victòria merescuda del Pradenc que li ha de servir per començar a abandonar una posició (la tercera d'última en aquests moments) que per equip i actitud no sembla correspondre-li.
La fotografia està tirada al vestidor visitant del camp parroquial de Llerona just abans de començar el partit i les imatges les podré penjar quan TVLF propietària dels drets hagi emès el resum i el cedeixi.
CE Llerona: 1 Fran Ruíz, 2 Rubèn Vila, 3 Sergi Suñol (capità), 4 Josep Serra, 5 Jordi Herreries, 6 Rubèn Aguilera, 7 Adri Bonachela, 8 Javi Molina, 9 Rafa Galiano, 10 David Parra, 11 Miqui Pujadas 12 Lluís Ortega, 14 Sergio Luque, 15 Dani Guirado, 16 Ruben Sances, 17 Jordi Sala, 18 Víctor Ortego i 19 Miguel Martín, porter suplent.
FC Pradenc: 13 Albert Medina, 24 Marc Vila, 4 Roger Parareda, 15 Guillem Soler, 16 Josep Rocadembosch (capità), 20 Albert Traveria, 6 Ivan Noguera, 8 Oliver Méndez, 18 Adrià Sallés, 9 Dani González, 7 Albert Boix, 1 Marc Ballabriga, porter suplent, 3 David Blanqué, 14 David Boatella, 19 Robert Serra i 21 David Fornells.
Va fer de delegat, massatgista i utiller Josep Ramon Parera i va viatjar amb l'equip el directiu responsable del primer equip Agustí Boatella. També van acompanyar l'equip però sense poder jugar, Edu Vila i Toni Tesghiti (lesionats) i Pep Peraire i Crisant Solà (sancionats).


4 comentaris:

Edu Vila ha dit...

Jordi!! Aporto nova informació que crec important! A més del Pep i Jo mateix, també van anar a animar l'equip, que realment ho necessita, el Toni Tesghiti (lesionat) i el Crisant Solà (sancionat).

Endavant Pradenc!

JORDI PEY TOMÀS ha dit...

Gràcies Edu. Ja està publicat. Salutacions als teus pares.

Roger Parareda ha dit...

No havia vist el reportatge i la veritat és que està molt bé! Felicitats!

JORDI PEY TOMÀS ha dit...

Gràcies, Roger.