dissabte, 3 de març del 2012

Els "Marca l'ham" s'imposen als "Thc" per 3 a 1 i guanyen la final de futbol sala de les 12 Hores d'Esport de Prats.

Els altres dos equips que van jugar les semifinals van ser els Boies Tigresses (van perdre 4-0 contra els Thc) i els Mi nabo de Kiev (que van perdre contra els Marca l'ham per 2-1).
En l'equip campió hi van jugar (d'esquerra a dreta en la fotografia): Aleix Tomàs (de Perafita), Josep Ballús (de Prats), Roger Soler (de Prats) i David Sallés (de Sant Feliu). Ajupits: Pep Martín (de Prats) i Nil Corominas (d'Olost).
Els golejadors de la final van ser Jordi Canadell (de Sant Boi) 0-1, Pep Martín 1-1, Aleix Tomàs 2-1 i Eduard Saperas (de Vic) en pròpia porta, 3-1. L'àrbitre de la final va ser el Josep Peraire.
CLICANT AQUÍ podreu veure un vídeo amb jugades i gols, entre ells, els de les dues semifinals. No us perdeu el resum de la segona semifinal (part final del vídeo de 9').
Els altres equips participants foren l'Osana Citi, Els coixos, Los reyes leones A, els Alig Team, Los reyes leones B, els Gilis, els Pistaxu Submarine, els M'acabi de levantar i els Fuckencios.
Els organitzadors de les 12 hores van ser els alumnes de 4art d'ESO de l'IES Castell del Quer de Prats i a més de futbol sala també hi va haver competicions de voleibol mixte (l'equip campió va ser el Dream Team) i de bàsquet mixte (en grans va guanyar l'equip Sagomers i en petits l'equip de L'Aleix Cap gros). En futbol sala infantil masculí va guanyar l'equip Pol Cruz, el pescador i en futbol sala femení, l'equip +6. Les 12 hores van començar el divendres 2 de març a les 12 del migdia i van acabar gairebé a les dues de la matinada de l'endemà.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El Minabo va mereixer guanyar la semifinal.