dissabte, 8 de setembre del 2012

Assemblea de socis del FC Pradenc: novetats de la temporada 2012-2013

Clicant la fotografia veureu un vídeo amb un recull de declaracions de diferents membres de la junta directiva del FC Pradenc enregistrades ahir en l'assemblea de socis que cada any ofereix el club coincidint amb l'inici de temporada. Van parlar el president Josep Font que va assegurar que l'entitat treballarà "per assolir més mentalitat de club" i el responsable del primer equip Agustí Boatella que va citar les baixes i les incorporacions al primer equip alhora que va recordar que l'objectiu és "l'ascens a tercera territorial". També és va dirigir als socis el tresorer Josep Ballabriga que va desglossar els més de 76.000 euros del pressupost de la temporada passada. La intervenció més llarga la va fer el responsable dels 11 equips de futbol base i femenins, Ramon Montañà, que va parlar de la voluntat de la junta de potenciar la figura del coordinador esportiu (David Besora) així com la formació en valors com per exemple l'esforç i el compromís en els que el club vol seguir incidint de forma especial, sobretot entre els més petits. També va intervenir Enric Tarrés, portaveu de la secció de futbol sala (la representant a la junta és Ester Moya) que com el primer equip també canvia d'entrenador. A més dels ja citats formen part de la junta directiva del FC Pradenc, David Munujos, Fermí Vilà, Manel Vilarmau, Josep Lozano, Vicenç Botines, Urbici Rodellas, Joan Ferrer, Lluís Garcia i David Besora. Les imatges i el so del reportatge són del Ferran Vila Cabanas. Podeu fer aportacions a aquesta informació publicant-les als comentaris.

1 comentari:

Isaac Peraire ha dit...

Ei Jordi!

Primer de tot animar-te a seguir a això, a penjar vídeos i a assolir el repte de fer-ne un de setmanal! Ho anirem seguint! ;)

L'altra cosa és referent a la foto de l'estelada a l'Ajuntament. Efectivament, durant els 4 anys que ERC va governar a l'Ajuntament l'estelada va onejar al màstil durant totes les festes. I ja amb CiU de nou, diria que és la segona vegada (la primera, va ser pel centenari de l'estelada, si la memòria no em falla). Si bé és cert, que des d'ERC ho hem anat demanant cada any, i aquest vam demanar que estés penjada fins a la proclamació d'independència (altres ajuntaments ho han fet, amb CiU al capdavant).

Vinga, salut!!!

Isaac