diumenge, 6 de desembre del 2015

L'Ajuntament de Barcelona atorga la medalla d'honor de la ciutat al Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou que dirigeix la pradenca Ada Vilaró.

En la fotografia, l'actriu i directora de Prats signa en el llibre de l'Ajuntament de 
Barcelona l'acceptació de la medalla. Al seu costat l'alcaldessa Ada Colau.

El lliurament el va fer l'alcaldessa Ada Colau i en el seu parlament va dir que la medalla era un "reconeixement al compromís amb valors tan vinculats amb Barcelona com la solidaritat, la convivència, el desenvolupament sostenible, el diàleg i la cultura de la pau".
"La vostra actitud -va seguir dient l'alcaldessa- simbolitza la identitat oberta, constructiva i irreductible que defineix la nostra ciutat".
El reconeixement que va ser lliurat el dijous, 26 de novembre de 2015 al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona va suposar una gran satisfacció per l'actriu i directora de Cal Teuler del Grau de Prats de Lluçanès perquè a més de ser la cofundadora del projecte n'és l'actual directora artística. Trobareu informació i fotografies sobre el Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou al web  www.escenapoblenou.com
Vilaró és també la creadora i impulsora del festival Itineràncies (7 edicions) que cada tardor es representa a Prats de Lluçanès.
Podeu fer aportacions a aquesta informació publicant-les als comentaris.