dissabte, 24 de març del 2012

Bàsquet sots 21, el CB Prats perd contra el Llinars un partit que tenia guanyat (48-50).

El CB Prats Sots 21 havia guanyat amb autoritat els dos quarts de la primera meitat (16-10, 13-8) i no semblava que la victòria se li pogués escapar. Però un tercer parcial no tan bo (10 a 9) i un darrer quart horrible (9-21) van capgirar-ho tot. Més que guanyar els vallesans van perdre els lluçanencs: havien sigut tan superiors a la primera meitat que van disputar la segona pensant que tenien el partit guanyat.
CB Prats, sots 21: Beltrà (7), Montaña (8), Canal (9), Conill (10), M. Traboulsi (11), Vilamú (12) i B. Traboulsi (14). Entrenadors, Gabi Tomàs i Glòria Ambrós (en substitució de Pepo Rovira que no hi va ser perquè treballava).
CB Llinars, sots 21: Baró (4), Arellano (5), M. Tramunt (6), Mateu (7), Hermida (8), Cortina (9), Cunill (10), Fuentes (11), Oliveras (12), Riera (14), O. Tramunt (15) i Alonso (16). Entrenador, J. Campieros. Va fer un bon arbitartge el col.legiat C. Riquelme.
Clicant AQUÍ i en el TITULAR de la informació podreu veure un vídeo (8') amb gairebé tots els bàsquets del partit.
No us perdeu la bronca que l'entrenador del CB Llinars va atzibar als seus homes en el temps mort previ a la finalització del segon quart.
CB Prats i CB Llinars disputen la lliga sots 21, nivell B, grup 3 de la fase prèvia del campionat de la província de Barcelona i són rivals directes a la part baixa de la classificació. Abans del partit ocupaven les posicions desena i onzena, amb 25 i 24 punts respectivament. El tretzè i últim classificat és el CB Bir (de Bigues i Riells) i el líder, l'AE Elvira La Salle (de Torelló).

2 comentaris:

Marc Beltrà ha dit...

Quina rabia haver perdut aquest partit... com vem poder deixar que s'escapés.
Molt bon resum de les jugades, a veure si t'animes a venir a algun partit més!!

JORDI PEY TOMÀS ha dit...

Agraït pel comentari, Marc.