diumenge, 1 d’abril del 2012

Més de 300 ciclistes participen a la IV edició del Lluçanès Feréstec BTT amb sortida i arribada a Prats

Amb una organització de l' Unió Ciclista Lluçanès molt ben valorada pels participants, la prova va constar de dos recurreguts: un de 40 quilòmetres amb 107 corredors i un altre de 70, amb 198. El guanyador absolut va ser el corredor de Sant Fruitós de Bages Guillem Muñoz amb un temps de 3h 14' 13", seguit d' Oriol Colomer de Sant Pere de Torelló a 15" i de Roger Argelaguer de Manresa, a 50" del guanyador. En categoria femenina la guanyadora absoluta va ser l'andorrana Ariadna Tudel (76a. a la general) amb un temps de 4h 8' 5". Segona, a gairebé 10', va ser la vallesana Núria Lauco i tercera, a gairebé mitja hora de la campiona, Ada Xinxo. El primer corredor en completar el recorregut curt va ser el ciclista de Sant Fruitós de Bages, Jaume Plans (16 anys) amb un temps de 2h 1' 39" i la primera noia, Núria Fernández (2h 58' 51"). Els primers locals en completar el recorregut curt van ser Josep Vilaró, de Serraseca (2h 7' 48") i Aina Picas (3h 8' 39"). Clicant AQUÍ veureu un vídeo de 2' 30" de la sortida de la prova (es va donar a dos quarts de nou del matí a la zona esportiva de Prats de Lluçanès) i clicant AQUÍ en veureu un altre d' 1' 45" amb declaracions dels guanyadors i imatges de l'arribada. Podeu consultar la classificació de la prova accedint al bloc de l' Unió Ciclista Lluçanès. Podeu fer aportacions a la crònica escrivint-les als comentaris.