dilluns, 30 d’abril del 2012

El juvenil A de Prats no pot amb el Joanenc (2-5) i la permanència s'allunya.

El juvenil A del Pradenc va aguantar bé la primera mitja hora de joc però quan el Joanenc va marcar en el primer xut entre els tres pals, els locals van perdre intensitat i en menys de 10 minuts van encaixar dos gols més, un de falta directa i l'altre de penal. La segona part va començar amb un nou gol visitant (0-4) i el primer gol dels de Prats no va arribar fins el minut 73. El va marcar en jugada personal el capità Jan Pujol el millor jugador del seu equip. L'1 a 5 va arribar a 7' del final i el 2 a 5 definitiu, se'l va fer en pròpia porta el lateral dret del bages a l'intentar rebutjar una centrada de Nil Coromines, un altre jugador destacat que també va estavellar una pilota al pal de dalt en els minuts finals de partit. També va jugar un bon partit el polivalent Josep Martín. A falta de cinc partits per acabar la competició, el FC Pradenc és penúltim amb 20 punts, els matixos que el Berga, un menys que el Manresa B, 7 menys que el Sanpedor i 8 menys que l'Avià. En aquest tram final de temporada entrena l'equip Àngel Vidal i el delegat és Agustí Vilella. L'àrbitre, Gabriel Canet ho va fer be. Clicant aquí veureu la fitxa tècnica del partit: alineacions, substitucions, targetes i autors i minut dels gols. Clicant la fotografia que acompanya la informació, veureu un vídeo de 4' amb tots el gols i les jugades més interessants. No us perdeu el segon gol visitant marcat de falta directa per l'extrem Jordi Mas. Podeu fer aportacions a aquesta crònica publicant-les als comentaris.