dissabte, 8 d’agost del 2015

La pradenca Aina Picas competirà al campionat del món XTerra de triatló, a Hawai, l'1 de novembre.

Aina Picas parlant amb una companya poc abans de la sortida de la 7a Feréstec 
el passat 29 de març de 2015 a Prats de Lluçanès. (Foto: pey.cat)

Aina Picas, pradenca del carrer de Vic, es va classificar per a participar en aquesta prova del campionat del món en quedar primera de la seva categoria (30-34 anys) al campionat XTerra d'Itàlia celebrat al llac d'Scanno  (Abruzzo), a prop de Roma, el passat mes de juliol. 
Ara l'esperen dures setmanes d'entrenament que ha començat molt il.lusionada sabent que es prepara per a una experiència única que li permetrà competir amb els millors del món en un paratge idíl-lic com és l'illa de Maui, a Hawai.
Els circuïts de triatló XTerra  consten de 3 proves: natació, 1'5 kms + BTT, 30kms + trail running, 11 kms i s'organitzen a 19 països de tot el món. Són sinònim d'aventura i es caracteritzen per ser recorreguts molt exigents per entorns naturals de gran bellesa.
La hawaiana illa de Maui (EEUU) es troba a l'oceà Pacífic, entre Àsia i Amèrica, a més de 12.500 kms de Catalunya
Afegir que l'atleta de Sant Feliu Sasserra, Joan Tomàs, també correrà a Hawai el proper novembre en un altre campionat del món, en aquest cas l'Ironman que es disputarà a l'illa de Kona, la més gran de l'arxipèlag americà. Podeu fer aportacions a aquesta informació publicant-les als comentaris.