dimecres, 26 d’agost del 2015

Noé Herrera és un dels mecànics de l'equip que en aquests moments lidera el Mundial 2015 de Moto2


La imatge és del Gran Premi d'Argentina 2015 del passat 19 d'abril que va guanyar Zarco. 
Herrera és el primer de baix a l'esquerra i Fillon (el mànager de Zarco), el del seu darrera. 
El tercer de la fila de dalt és el director de l'equip, l'ex pilot finlandès Aki Ajo. CLICANT
LA FOTO LA VEUREU AMPLIADA.

Noé ha fet una bona amistat amb Fellon i Zarco arran de ser un dels mecànics de l'equip que aquesta temporada lidera provisionalment el Mundial 2015 de Moto 2, la 9a prova del qual es disputa aquest cap de setmana al circuït britànic de Silverstone a on des d'aquest dijous ja es troba l'equip.
Després d'11 curses disputades i a falta de 7 per acabar, Zarco és el líder destacat de la categoria amb 224 punts, 79 més que el segon classificat (Esteve Rabat) i 80 més que el tercer (Àlex Riins).
Johann Zarco és natural de Cannes i te 25 anys. És el primer pilot de l'equip finlandès Ajo Motorsport i disputa el mundial amb motos de la marca Kalex. Aquesta temporada Zarco ha fet 4 primers (a Argentina, Catalunya, Holanda i R. Txeca), 5 segons (a EEUU (Austin), Xerès, Itàlia, Alemanya i EEUU (Indianàpolis), un tercer (França) i un 8è (Qatar). Li falta córrer a Gran Bretanya, San Marino, Aragó, Japó, Austràlia, Malaïsia i ValènciaPodeu fer aportacions a aquesta informació publicant-les als comentaris.