divendres, 9 de maig del 2008

SENSACIONAL actuació còmica del Manel Gost, Perusa, a França (estiu de 1999)


CLICAR PER VEURE EL VÍDEO (1' 33")

Difícilment tornaré a publicar un document que em diverteixi tant com aquest. Es un VÍDEO d'una actuació còmica amb guitarra que el Manel Gost, Perusa, va oferir durant un viatge de pradencs a la Bretanya francesa, l'estiu de 1999. En el més pur estil del lleig dels Hermanos Calatrava (us en recordeu?) i sense perdre mai el punt de l'acompanyament musical, l'actuació del Manel és pura comicitat. Pocs, arreu, poden oferir tant i de manera tan natural. Al meu entendre es tracta d'autèntic geni artístic. Que us divertiu!

(Desconec l'autor de l'enregistrament i m'agradaria identificar-lo per agraïr-li tan bona feina. La mare, que hi era, em diu que podria ser el Josep Riera o el Ramon Marsal -si algú m'ho pogués confirmar a comentaris li ho agrairia-, com també li agrairia al Manel que em digués si l'actuació fou improvisada o és un número de repertori.)

3 comentaris:

Perusa ha dit...

Hola Jordi, intentaré contestar una de les preguntes, coneixent el Tiet segurament és una actuació improvisada,sempre porta la guitarra a sobre, sense ella no va enlloc, i en el moment menys esperat... Pam! sobre el teló!

Gràcies per aquest videos!

PD: les fotos que pengen a mà esquerra, tan de Prats com de la seva gent, m'encanten. Felicitats pel video bloc !

Manel Bartrons ha dit...

la òstia !!!

Estic plorant de riure davant la pantalla...i la zhenya s ha acostat assustada i em diu " pero quién és este loco " ??? amb accent rus!!! jo li he dit que es el Manel Perusa....i ella em diu. "pero que Manel Perusa ??"..i jo li dic, si dona si, aquell que feia els pastorets amb el pelut!!!

s ha quedat igual (evidentment), i se n ha anat...tot extranyada !!!

S ha d anar acostumant mica en mica al folklore del poble...jejeje

manel

Perusa ha dit...

Es que el Tiet és el Tiet xDDD
Ja podeu imaginar-vos com són els dinars familiars oi?