dilluns, 2 d’abril del 2012

El FC Pradenc guanya al Sant Feliu Sassera (2-1) i ja és segon a dos punts del líder.

Els gols del FC Pradenc, tots dos a la primera meitat i de cap, els van marcar David Castañé i Roger Parareda, en la fotografia rebent la felicitació dels seus companys. El gol del Sant Feliu (83') el va marcar Comas, de falta, agafant desprevinguda a la defensa local mentre col.locava la tanca. El gol va ser perfectament legal ja que els jugadors del Prats no havien demant distància a l'àrbitre. El Pradenc va marcar en dues de les quatre oportunitats que va tenir (Òliver va estavellar una pilota a la creueta) i el Sant Feliu en una, de tres. Els últims minuts van ser de nervis i a la segona part una petita tangana amb una puntada de Comas a Òliver va evidenciar que el partit era un derbi i, a més, entre rivals directes. En la classificació de la Federació Catalana de Futbol el primer del grup és el Seva amb 60 punts, seguit del Pradenc i el Sant Feliu, tots dos amb 58. El Sant Bartomeu, amb dos partits menys que el Prats, és 4art; l'Olost, 9è i el Sant Boi, 11è. Una classificació que pot ser enganyosa ja que no tots els equips han disputat el mateix nombre de partits. Entreu aquí per veure les alineacions, les subtitucions i les targes, 7 en total, totes grogues, cinc pel St Feliu i dues pel Prats. CLICANT AQUÍ i en el titular de la informació veureu un vídeo de 6' amb els gols i les millors jugades del partit. Estigueu al cas en el gol del Sant Feliu perquè gairebé no s'aprecia: Comas, l'autor, queda fora d'imatge i un jugador visitant que està bevent aigua tapa la trajectòria de la pilota que entra per l'esquerra de Vilardaga. Acabat el partit -els últims cinc minuts es van fer molt llargs- el públic de Prats va aplaudir als seus jugadors. Podeu fer aportacions a la crònica escrivint-les als comentaris.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats pel reportatge! Permeten gaudir de molts detalls del partit, la majoria agradables però alguns molt lletjos per part d'un jugador del Sant Feliu!

Anònim ha dit...

Bona feina Pey!

Anònim ha dit...

Que maco es el futbol,veure com un equipet amb 4 canyas on la majoria de jugadors no arribaran mes amunt que el equip del seu propi poble pugui guanyar a un equip amb molts jugadors de experiencia i categoria superior,aixo evidencia que fan falta mes coses que bons jugadors per guanyar partits com aquest,aixo es fruit del treball com equip i de la feina de tot el cos tecnic,moltes felicitas potser serveix per pujar a 3 catalana.que per la gent de prats ha seria un repte.

Anònim ha dit...

a mi em sembla que aneu torrats tot el dia a prats eh!